Welkom op de website van Chantez


“ I hear music in me "Historie Chantez

In oktober 1983 startte een groep muzikale mensen het Koor Chantez. Op 24 december van dat jaar werd er voor het eerst een mis opgeluisterd; de Heilige Mis op kerstavond. Chantez is er zeer trots op dat het koor sinds haar oprichting in 1983 deze mooie kerstmis jaarlijks mocht opluisteren.

Sindsdien heeft Chantez vele kerkdiensten in de kerk van Oirsbeek opgeluisterd. Daarnaast zijn er diverse eigen (brunch) concerten georganiseerd en wordt er jaarlijks een kerstconcert gehouden. 

Een van de hoogtepunten in het bestaan van Chantez was o.a. het jubileumconcert van het 20-jarige bestaan in 2003 (thema "In the mood for Chantez") met medewerking van Harmonie St. Gerlachus uit Oirsbeek, koor CODA uit Heksenberg en Rock4.

Ter ere van het 25-jarige jubileum werden wederom 2 concerten in de sporthal van Oirsbeek gehouden (thema "Swinging & Singing with Chantez") met medewerking van de big band de Aubel Band.

Ter gelegenheid van het 30-jarige bestaan werd een concert gehouden in de zaal van het Multifunctioneel Centrum Oirsbeek met aansluitend een gezellige feestavond met band.

Sinds een aantal jaren is Chantez een vast gastkoor tijdens de herdenkingsdiensten van uitvaartorganisatie Yarden in Heerlen en Blerick.