Terugblik

 

Hier vind je een terugblik naar activiteiten van Chantez.

 

 

Een stukje historie

 

In oktober 1983 startte een groep enthousiaste zangers en zangeressen het 'jongerenkoor' Chantez. Op 24 december van dat jaar werd er voor de eerste keer een mis opgeluisterd, de kerstavondmis in de kerk van Oirsbeek. Sindsdien heeft Chantez hier vele kerkdiensten opgeluisterd en ook de traditie van kerstavond is blijven bestaan.

 

Chantez heeft door de jaren heen niet alleen veel kerkdiensten opgeluisterd, maar ook diverse concerten georganiseerd of hieraan deelgenomen.

Hoogtepunten in het bestaan van Chantez waren de jubileumconcerten van het 20-jarig bestaan in 2003 (thema “'n the mood for Chantez') met medewerking van o.a. Harmonie St. Gerlachus uit Oirsbeek, Koor CODA uit Heksenberg en Rock Four.

 

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan werden zelfs twee jubileumconcerten in de sporthal in Oirsbeek georganiseerd (thema 'Swinging & Singing with Chantez') met medewerking van de big band de Aubel Band.

 

Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan werd een concert gehouden in de zaal van het Multi Functioneel Centrum Oirsbeek met aansluitend een feestavond met band.

 

Op dit moment vieren we ons 40-jarig bestaan.